Chat
Online
Chat now
14 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92474 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91239 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
90962 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83606 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71571 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71482 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41835 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39835 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. 5 napja
 

Diablo II Bérgyilkos Skillek

 
"Nem félek a haláltól, mert tudom mi. Olyan, akár a többi földi holmi. Nem nagyszerű hullás, mint egykoron, csak por és por és por, az én porom" - Kosztolányi Dezső

A bérgyilkos gyors, meglepetésszerű támadásait igen jelentősen meg tudja erősíteni egy-két csapda jelenléte. Az ellenfél összezavarodik, és ez már fél győzelemmel felér... De nem szabad ugyanakkor elfelejteni azt, hogy több, erős ellenféllel szemben nem elég csak csapdáinkra támaszkodnunk, valamilyen kiegészítő támadásra szükségségünk lesz még, ami lehet egy megfelelő zsoldos, vagy akár saját árnyékunk is. A csapdák két fő kategóriába oszthatóak, vannak dobócsapdák, és vannak rögzített, aknaszerű csapdáink. Hatékonyságukban mindenképpen az aknaszerű csapdák viszik a pálmát, de néha pár dobópenge az életet jelentheti számunkra. Az összes telepített csapdáról elmondható, hogy mélyebb szintű megismerésükkor csak sebzésük növekszik, manaigényük nem változik. Szintén általános tudnivaló, hogy egy orgyilkosnak maximum öt csapdája lehet a földön egy időben. 

1. szintű csapdák

Fire Blast - Tűzrobbanás
A képesség a feltárja előttünk a bérgyilkos szakértelmét a robbanószerek területén, aki a képesség használatakor kis, saját készítésű szeretetcsomagot dob ellenfelei felé. A robbanás területre hat, és tűzalapú sebzést okoz, a képesség magasabb szinten való elsajátításakor magától értetődő módon többet. Manaigénye kismértékben növekszik.

6. szintű csapdák

Shock Web - Bénító háló Blade Sentinel - Pengeőr
(delay: 2 mp)
A Tűzrobbanáshoz hasonló képesség, de ez esetben a csomag heveny elektromos kisüléseket produkál. Elsajátításához ismerni kell a Tűzrobbanás képességet. A képességben való tudás elmélyítésekor tapasztalhatjuk, hogy csak sebzése emelkedik, manafelhasználása nem változik.
Viszonylag egyszerű képesség, aminek a segítségével egy borotvaéles pengét dobhatunk el, ami köztünk és az általunk kiszemelt hely között fog cirkálni, és megsebezni minden óvatlan lényt. A képzettség fejlesztésekor csak sebzése emelkedik, manafelhasználása változatlan.

12. szintű csapdák

Charged Bolt Sentry - Villámszilánk őr Wake of Fire - Tűzkeltő

Az első igazi csapdaképességünk. Kis villámszilánkokat ereget magából, egyszerre öt darabot, maximum öt alkalommal. Értelemszerűen elektromos sebzést okoz. Megtanuláshoz rendelkeznünk kell a Bénító háló képességgel.
A Diablo első részét idézi az orgyilkos gyengébbik tűzcsapdája, "V" alakú tűzhullámokat indít útnak, maximum ötször. Természetesen tűzsebzést okoz. A csapda elsajátításához ismernünk kell a Tűzrobbanás képességet.

18. szintű csapdák

Blade Fury - Pengezápor
A bérgyilkos ezen képességét használva képes rengeteg apró pengét rázúdítani ellenfelére. A képesség sajátossága, hogy minimum három pengét el kell dobni, e nélkül a képesség nem használható. Természetesen többet is lehet, sőt, ajánlott is, hogy a hatás teljesen biztos legyen. Fejlesztésekor sebzése, és manaigénye növekedik. A képesség elsajátításához előkövetelmény a Pengeőr, és a Tűzkeltő csapda ismerete.

24. szintű csapdák

Lightning Sentry - Villámőr Wake of Inferno - Pokoltűz
A Villámszilánk őr továbbfejlesztett verziója, igazi méretes villámokat indít útjára tíz alkalommal, sokkal nagyobb, villámalapú sebzéssel. A megismeréséhez rendelkeznünk kell a Villámszilánk őr csapda ismeretével.
A tűztámadás csapda minden téren felerősített változata, a varázslónő-féle Inferno varázslatot használja. Ezen varázslat jellege miatt kiválóan alkalmas csapatban érkező ellenfelek megsemmisítésére. Tíz töltettel rendelkezik. Előkövetelménye a Tűzkeltő csapda ismerete.

30. szintű csapdák

Death Sentry - Halálőr Blade Shield - Pengepajzs
A csapdák fejedelme. Kétfajta támadást ismer, az első a Villámőr csapdából ismert sima elektromos nyaláb, de a második támadási módja miatt szeretjük igazán, ez pedig a hullarobbantás. Öt töltettel rendelkezik, és intelligens módon használja támadásait, azaz mindig azt, amelyikkel nagyobb pusztítást tud véghezvinni. Megtanulásához rendelkeznünk kell a Villámőr csapda ismeretével. Fejlesztésekor az elektromos sebzés, a hullarobbantás hatóköre növekszik.
Az bérgyilkosok legvégső védelme a Pengepajzs. Hatását csak az orgyilkost közelharci közelségből támadókra fejti ki, és még a támadásukkor jelentős fizikai sebzést okoz nekik. Sebzése, manaigénye és hatóideje is megnő magasabb szintű elsajátításakor. A képesség megismeréséhez szükséges a Pengezápor ismerete.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 72
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu