Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92482 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91246 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
90967 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83616 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71577 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71490 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41838 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39839 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. 5 napja
 

Diablo II Bérgyilkos Skillek

 
"Az égboltra és az éjszakai jövevényre! Honnan tudhatod mi az éjszakai jövevény? A vakítóan fénylő csillag. Nincsen senki, aki fölött ne lenne őrző." - Korán, 86. szúra 1.-4.
Bizony mindannyiunk felett, mellett van őrző, habár van, aki manából képez pajzsot maga köré e célból, és akad olyan is, aki egy valkűrt idéz védelmére. A bérgyilkos őrzője saját árnyéka, aki szintúgy használja képességeit, mint árnypengéit a mestere védelmére. A képességcsoport más képességei főleg a bérgyilkos fizikai támadásait erősítik fel valamely módon, illetve kevés mentális támadása is az árnydiszciplínák közé tartozik. Talán elmondhatjuk, hogy ez a képzettségcsoport, amely alapul szolgálhat a csapdák, illetve a harcművészetek felé, ez a biztos alaptudás, amire a későbbiekben a specifikusabb szaktudást lehet építeni.

1. szintű képességek

Claw Mastery - Karmok Ismerete
A bérgyilkos fegyverhasználatának alapja, a karommal történő harc magas fokú ismerete. Passzív képesség, tehát hatását minden ütésünkkor kifejti, habár ez eleinte nem fog feltűnni, azonban magas szinten igen jelentős sebzés és támadóérték bónuszt fog jelenteni.

Psychic Hammer - Szellemi Kalapács
Az orgyilkos fizikai támadásai mellett fontos szerepet játszanak a mentális támadási formák, amelyek közül a legegyszerűbb a Szellemi Kalapács. A képesség hatására ellenfelünk kicsit megkábul, és hátratántorodik. Sebzése eleinte kielégítő, magas szinten azonban igencsak kevésnek mondható. Manaigénye kismértékben növekszik.

6. szintű képességek

Burst of Speed - Vágta

Az első auraszerűképességünk a Vágta, amellyel jelentős mértékben növelhetjük meg haladási és támadási sebességünket. Alapvető elsajátítása esetén csak kismértékben növekednek értékeink, és hatóideje is meglehetősen rövid, azonban mélyebb szintű ismerete esetén gyorsító hatása, és hatóideje is jelentősen megnő. Manafelhasználása konstans. A megtanulásának előfeltétele a Karmok Ismerete képesség birtoklása.

12. szintű képességek

Weapon Block - Fegyverblokkolás
Második, és egyben utolsó passzív képességünk a Fegyverblokkolás. Hatását csak a két karom típusú fegyverrel harcoló bérgyilkosok fogják kiélvezni, azonban nekik ez nagy segítséget fog jelenteni az életben maradáshoz. A képesség bizonyos esélyt ad az ellenséges csapások kivédésére - több ismeret esetén természetesen többet - mindössze a két fegyvere felhasználásával. Megtanulásának előfeltétele a Karmok Ismerete képesség birtoklása.

Cloak of Shadows - Árnyak Leple


A képesség hatására sötétség borul a bérgyilkos környezetére, aki így képes meglepetésszerű támadásokra. A képesség mindemellett csökkenti az áldozatok védelmi értékét, és kismértékben még kábítja is őket. Megismeréséhez a Szellemi Kalapács ismerete szükséges. Manafelhasználása és hatóideje nem növekszik, csak az ellenfél védőértéke csökken nagyobb mértékben a képesség magasabb szintű elsajátításakor.

18. szintű képességek

Fade - Homály Shadow Warrior - Árnyharcos
Következő auraszerű képességünk a Homály, ami főleg a mágiahasználók és nekromaták ellen lett kifejlesztve. A képesség segítségével testünk fizikai komponenseit helyezhetjük át - ismereteinktől függően valamely mértékben - magasabb rendű síkokra, ezáltal növelve ellenállásainkat a varázslatok, és átkok ellen. Hatóideje és hatékonysága is megnő, ahogy magasabb szinteken elsajátítjuk, míg manaigénye nem változik. Megtanulásához feltétel a Vágta képesség ismerete.
A bérgyilkos saját árnyékát alakíthatja gyilkos fegyverré eme képességével. Az Árnyék hűen szolgálja és védelmezi, egészen haláláig. Saját gondolkodásra csak igen kis mértékben képes, azonban tökéletesen másolja gazdája minden cselekedetét és képességeit. Az orgyilkos nagy előnyre tehet szert, például csapda elhelyezésben is, egy ilyen árnyék segítségével, hiszen így kétszer annyi gyilkos szerszámot tud telepíteni, ellenségei legnagyobb sajnálatára. Az Árnyék életereje, támadóértéke, és védelme is növekszik a képesség alaposabb megismerésével, azonban manafelhasználása mindvégig azonos marad. A megtanulásához előfeltétel a Fegyverblokkolás és az Árnyak Leple képzettségek ismerete.

24. szintű képességek

Mind Blast - Agypusztítás
Legerősebb mentális támadási képességünk az Agypusztítás. Nemcsak fájdalmat okoz az ellenfeleinknek, hanem képes olyan hatást elérni, hogy a szerencsétlen áldozat - időlegesen - régi társai ellen fordul, és a mi érdekeinket szolgálva, oldalunkon harcol. A képesség területre hat, és megismerése során növekszik sebzése, és az átállítás esélye is. Manaigénye nem változik. A megtanulásához előfeltétel az Árnyak Leple képzettség ismerete.

30. szintű képességek

Venom - Méreg Shadow Master - Árnymester
A bérgyilkos utolsó auraszerű képessége, amellyel gyorsan ható méreggel borítja fegyvereit. Igazából felesleges rá több szót vesztegetni, hacsak azt meg nem említem, hogy előfeltétele a Homály ismerete, és manaigénye nem, csak sebzése, és időtartama növekszik.
Az Árnyharcoshoz hasonló képesség, amely sokkal több, és sokkal kevesebb annál. Több, mert ez esetben önálló intelligenciát zárhatunk árnyékunkba, amely így önállóan tud képességeket használni, és kevesebb, mert ebben a formában nem irányíthatjuk képességeit. Fizikai megtestesülése, csakúgy, mint képességei, erősebbek sima társáénál. Ha magasabb szintű elsajátítása mellett döntünk, támadóértéke, mágiával szembeni ellenállása, és életereje növekedni fog, de manaigénye nem. Megtanulásához előfeltétel az Árnyharcos ismerete.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu