Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92532 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91304 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91001 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83665 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71635 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71516 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41864 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 

Diablo II Barbár Skillek

 
A barbárok harci képességei messze földön hírhedtek és rettegtek, nem véletlenül.

Nem sokan szeretnének egy harci dühtől fűtött, hét-nyolc láb magas, több száz kilós acél és hústömeggel szembeszállni, kinek fegyverét ráadásul az ősi ösztön és a már fiatalon megszerzett harci tudás keveréke villogtatja baljóslatúan... 


A harci képzettségek használatával nő a támadás pontossága és nagyobbat is tudunk sebezni ellenfeleinken. Néhány képzettség még a támadás sebességét is befolyásolja - gyorsabbá téve azt többször csaphatunk le ellenfeleinkre ugyanannyi időn belül. De ezek csak alapok, a legtöbb harci képzettség ezeken felül különlegességekre is képes. Ezek a támadások ugyanúgy próbára teszik a barbár szellemi erejét, mint például egy nekromantáét idézéskor - hiszen neki is összpontosítania kell. Mivel általában egy barbárnak nincs túl sok manája, célszerű ezen képzettségek használatához beszerezni valamilyen manalopó tárgyat, hogy folyamatosan használhassa őket. 

Képzettségei közül a Berserkre mindenfajta fejlesztésű barbárnak áldoznia kell - a fizikai támadásra immunis ellenfeleiket ezzel könnyedén legyőzhetik - hiánya sok vesződéssel jár. 

1. szintű képzettségek

Bash - Ütés
Ezt a képzettséget használva jelentősen megnövekszik a támadásod és a sebzésed, ráadásul ha eltalálod az ellenfeled - ezt egy vörös felvillanás is jelzi - még hátra is lököd. Nem túl hatásos skill, a későbbi képességekkel sokkal többre leszünk képesek. Mivel előfeltétel, egy pont szükséges rá.


6. szintű képzettségek

Leap - Ugrás Double Swing - Dupla Lengetés
Mint a neve is mutatja, ez egy ugrás. Egyszerűen ugrasz egyet, és földet éréskor ellenfeleid ettől megtántorodnak. A szint növekedésével növekszik ugyan az ugrás távolsága, de még így sem érdemes egy pontnál többet adni rá, mert a Leap Attack-el már első szinten is bármekkorát ugorhatunk, ráadásul azzal ölhetünk is. 
Ugrás közben nem ihatsz, nem mozdíthatsz el semmit az Inventoryban és fegyvert sem válthatsz.
Ez a képzettség csak akkor használható, ha a barbár két fegyvert forgat a két kezében. Növeli a támadás pontosságát, miközben a két kézben levő fegyverrel gyors egymásutánban csap egyet-egyet a barbár ugyanannyi idő alatt, mint egy fegyverrel. Ha több célpont van, felválta ütjük az ellenfeleket, ha csak egy, mindkét ütést az az egy szenvedi el. Egy pontnál többet nem érdemes rárakni a későbbi Frenzy miatt, de mivel a Double Swing támadása alapban emelt sebességű, ez az egy szint jóideig hasznosabb lehet, még mielőtt amaz maximális szintű lenne.


12. szintű képzettségek

Stun - Kábítás Double Throw - Kétkezes Hajítás
A Letaglózás növeli a támadás pontosságát, mialatt az ellenség a megrázó erejű ütéstől el is kábul egy rövid időre. Magasabb szinten tovább növekszik a kábulás időtartama és a találati pontosság, de nem érdemes egy pontnál többet rakni rá, mivel a kábultság ideje magas szinten is nagyon rövid marad. Nagy hátránya, hogy csak egy ellenfélre hat, és a sebzést sem növeli.
Amennyiben hajítófegyveres barbárt fejlesztünk, ez a képzettség mindenképpen szükséges. Egyszerre két dobófegyvert hajíthatunk el vele, növelt támadási pontossággal. Használata előtt Frenzyzzük fel magunkat, így gyorsabban oszthatjuk a halált.


18. szintű képzettségek

Leap Attack - Ugró Támadás Concentrate - Összpontosítás

Bár Classic változatához képest gyengült, továbbra is nagyon hasznos képzettség. Jelentősen növeli a támadást és a sebzést. Ezzel egy ugrással ott teremhetsz az ellenfeled mellett, bármekkora (látható) távolságból, átugorva akadályokat (falakat nem), majd leérkezéskor ellenfelünk hatalmas sebzést szenved el. Közvetlen közelről viszont nem adja le ugyanazt a sebzést, csupán a Normal Attack-nak megfelelőt. Egy pont mindenképpen kell rá, de többet nem biztos, hogy megér. Azért olyan túl sokat nem fogod használni, viszont nagyon hasznos IM ellen, vagy ha a szükség úgy hozza, menekülésre is. 
Ugrás közben nem ihatsz, nem mozdíthatsz el semmit az Inventoryban és fegyvert sem válthatsz.
Még a barbárok között is csak kevesen ismerték fel a Concentrate képzettség valódi erejét - ez a félbeszakíthatatlan támadás növeli a támadás pontosságát, a sebzést és ami a legfontosabb, a védelmet is. A védelem növelése csak támadás közben lép életbe, de ehhez nem szükséges találat. Hatalmas páncélokkal, a Shouttal és Iron Skinnel kombinálva - amelyek szintén növelik a védelmet - majdhogynem sérthetetlenné tehetjük barbárunkat (bár az is igaz, hogy az életbevágóan fontos Berserk használata arra az időre ezt a nullával teszi egyenlővé). Egy ilyen barbár esetében kimaxolása ajánlott, egyébként egy pont elég rá.


24. szintű képzettségek

Frenzy - Örjöngés
Ha két kézzel harcoló barbárunk van (általában ez kardos vagy hajítós barbárt jelent), akkor ezt a képzettséget szinte kötelező használni, ha nem, akkor ezt a teljes ágat hagyjuk ki. A Harci Láz során növekszik a sebzés, a támadás pontossága és sebessége. Különlegessége, hogy sikeres találat esetén rövid időre fel is gyorsulunk, mozgásban és támadási sebességben egyaránt - és ez minden sikeres találat esetén folyamatosan nő. Használatán kívül sebességünket még tovább gyorsíthatjuk Increased Speed-del. Lehetőleg a jobb oldali skillre állítva használjuk, mert később túl gyorsak leszünk ahhoz, hogy egyenként jelölgessük ki az ellenfeleket...


30. szintű képzettségek

Whirlwind - Forgószél Berserk - Tombolás
Régóta a barbár egyik legjobb támadó képzettségként tartják számon. Bár először még csökkenti a sebzésed, de ahogy egyre több és több skillpontot áldozol rá, úgy csökken a mínusz, majd egy idő után plusszba megy át. Használatával a barbár forgószélszerűen kezd el pörögni, mialatt a körülötte állókat villámgyors csapásokkal súlytja. A pörgés ideje alatt a fagyasztások lassító hatása nem érvényesül rajtad. A fegyvered sebessége és hossza (range) is számít, hogy mennyire hatékonyan tudsz vele írtani. Ha két fegyvert használsz, a jobb oldali (Inventory szerint) fegyver sebzése 50%-ban beszámít. Minél előbb érdemes kimaxolni, de a magas mana igénye miatt mellé szükséges elegendő manalopás is. 
Pörgés közben nem ihatsz, nem mozdíthatsz el semmit az Inventoryban és fegyvert sem válthatsz.
A Berserk a fizikai sebzésedhez adja annak x%-át, mint mágikus sebzést. Használata közben teljesen védtelen leszel (defense = 0), aminek ideje magasabb szinteken egyre csökken. Életbevágóan fontos képzettség, egy pont mindenképpen szükséges rá, hogy a fizikai támadásra immunis ellenfeleket is le tudjuk győzni. Kimaxolva brutális sebzést lehet vele elérni, ezt általában mace-es barbárok teszik meg. 
Immune to Magic szörnyekre nem hat.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu