Chat
Online
Chat now
21 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60689 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60418 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60210 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59543 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48473 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40789 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26070 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22385 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21018 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
66 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

GyaxyBoy hozzászólt a(z) Diablo 3 témájú fórumban. 4 napja
 
by Morzan 2013. július 29. 0 hozzászólás
 

Nem tudom srácok, hogy emlékeztek e még erre a blog sorozatra. A címe Diablo Hungary! Mivel még akkor kezdtem bele, mikor még erősen dolgoztunk, hogy minél jobb legyen az oldal. Tartalmak, videók, képek és megannyi más. Úgy döntöttem, hogy a mai nap alkalmával folytatom, hiszen elértük a 900 -as felhasználószámot! - és ezt csak is nektek köszönhetjük!

Úgy van. A játék megjelenése előtt 1 nappal indultunk, és most nézzétek meg hol tartunk... az oldalt naponta több százan látogatják meg, és egyre többen találnak rá.

Emlékszem mikor még 3 -an voltunk szerkesztők és az indulásnál is így indítottuk be az oldalt. 3 -an töltöttük fel az oldalt hírekkel, videókkal, képekkel és tartalommal is. Aztán ugye csak én maradtam egyedül, de szerencsére a lelkes olvasóing és a Diablo után rajongók nem hagyták cserbe az oldalt! Rengeteg idő telt el azóta, és sok minden változott. Túl vagyunk már rengeteg játékon is. A tartalmak is egyre csak nőnek és nőnek - egyik Diablo részt se hanyagoljuk el! Szerkesztőségünk is már 12 főre rúg! Ők önkéntesek és szabadidejüket áldozzák a közösség érdekei miatt. Ezért sajnos semmi jutalmat nem kapnak, mivel az oldal non-profit.

Mikor elindult az oldal azt a célt tűztük, ki, hogy megalapítunk és fenntartunk egy egységes játékos közösséget. Ezt a mai napig szem előtt tartjuk és minden erőnkkel próbálunk egyre közelebb kerülni hozzá.

2012.05.08. - 7 -nap van hátra a Diablo megjelenéséig. Hogy áll a Diablo Hungary?

2012.05.08.

Teljesen feltöltöttük a menüket. Az oldalon már megtalálhatóak az előző Diablo részek teljes története, karakterleírásai, játékmenete és ez mind képek és videók társaságában. A Videók és képek is feltöltésre kerültek - a továbbiakban majd persze azok is bővítve lesznek.

Ez volt az utolsó bejegyzésem. Ekkor még az oldal zárva volt és a publikum még nem láthatta. De 6 nappal ezután a magyar pokol kapui megnyíltak, és rengetegen rohamoztatok meg minket.

Ennek a bejegyzésnek a lényege egy kis tömör visszatekintés lett volna, na és, hogy megköszönjem a kitartó és kemény munkát az olvasóinknak! Hiszen csak és kizárólag miattatok tartunk ott ahol (mivel szerkesztőink is az olvasók közül kerültek be). Szóval köszönöm! - és csak így tovább srácok! :) El se tudjátok képzelni, milyen örömöt okoztok nekünk azzal, hogy minket olvastok.

 

Morzan voltam, a Diablo Hungary Főszerkesztője

 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu