Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1938 hozzászólás
Segítség
5 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Elsősegély
185 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
84170 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
83543 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
83189 megtekintés
 
Diablo III - Monk
77979 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
65900 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
64063 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
37889 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
34968 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 3 témájú fórumban. 3 napja
 
by Deidora 2012. május 27. 48 hozzászólás
 

Eleinte nem volt gond a karimmal, de most... valami katasztrófa...

Egy ideje próbálok hellen boldogulni, de valahogy egyedül nem igen megy. Rengeteget halok, és nem csak itt. Előtte is sokszor haltam még akkor is, ha többen mentünk. Ma azonban teljesen kicsapta a biztosítékot nálam. 1 órán át próbáltam 3 champion-t megölni, persze sikertelenül :( Úgy döntöttem feladom, megyek tovább. Csinálom a következő küldetést, bemegyek egy dungeon-be. Ott szép kis tömeg fogad, köztük egy szép kis arany, plusz még mellé három idézeős csonti. Gondoltam mielőtt meghalok kimegyek a dungeon-ből. Erre kint várt a bejáratban egy újabb arany cukorfalat. Persze halál után semmi esélyem sincs éledni, mert hol máshol lehetne checkpoint?! Na hol?! Hát persze, hogy bent a dungeon bejáratában :S Itt úgy döntöttem ennyi kész feladom. Legalább is mára :(

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 45 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Depyangel  Csak 2 hozzászólással lejjebb kellett volna olvasnod... :) 
 

BecX

jún. 04., 13:58
Pardon... nem tudtam hogy egy brigádban toljátok.
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 16:43
Tényleg köszönöm a tippeket, DPS 16.200 :)
 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 15:29
Nagyon változó, nekem alapból 0 GF-em van, valorral olyan 80-90% között, de ebben sem vagyok teljesen biztos. Vannak 1000+ gold dropjaim, de előfordul, hogy 100 alatti dropok esnek. Változó, de több, mint hellen.
 
 
 
 
juhaszroli  Egyébként így infernon mennyi gold esik?
 

Morzan

jún. 01., 15:23
Bőven 500, 800 felett.
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 14:10
Egyébként így infernon mennyi gold esik?
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 13:38
Új fegyver, 13k DPS :DD hihetetlen
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 13:16
Találtam passiv skillt, így 9450 a damage :D
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 13:16
Aha :) Így érthetőbb :)))
 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 13:08
A "ding" a szintlépés, a "buff" csúnya magyarsággal erősítés. A naphelem valor lényege, hogy a "kék mob csoportok" és a "sárga erősebb mobok" leölése utána nő a magic és gold find. Kb, ennyi :)
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 13:03
Ennyire nem "vágom" a rövidítéseket, meg ding meg buff stb.. :) Vannak skillek amiket használok, és kész :D
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 13:02
Na most ezt érthetőbben? :D

Infernon lvl60-on nőni fog a magic find meg a gold find, röviden?

 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 12:56
Valószínűleg nem vagy még 60-as. Amikor megkapod az utolsó "ding-et", onnantól kezdve kapsz egy naphelem valor buffot, ami minden elite és champion kill után ad egy stacket, 5-ig stackelhető a dolog és mindegyik stack növel az MF-et és a GF-et. Elsőre nem nagyon számít az MF, úgysem most fog kiesni életed item-je, amit eladsz majd RMAH-ban 100 millió forintért! :) Ha nagyon kívánod, hogy MF-elni tudj, tarts magadnál MF-es geart az inventoryban és "nagy" stashek nyitása előtt vedd át azt, ezzel is sokat dobhatsz magadon, ha más nem az érzet meglesz. Legjobb cuccok biztosan inferno act3-4ben fognak esni és most még jön egy legendary item buff csomag is és én még a RMAH-t is megvárnám, mert nagyon érdekes módon nem sok "jó" item esett eddig (teszem hozzá US szerveren normal act1-ben legendary dropom volt...és ott az AH is olcsóbb, mintha jobban dropolna az a szerver, mint az európai, ezt csak így zárójelben)
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 12:45
Nekem eddig sok volt a gold find, 80-90% körüli....de most lement 40-re  :(
 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 12:43
Valószínűleg a res-ed is magasabb lett, az is számít sokat. INT is növeli a resedet passzívan, emellett a tárgyakon lévő pluszok is emeli a számokat. :)
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 12:30
Ahogy mucsesz javasolta, rámentem armorra....hát...hihetetlen, act 3-ba vannak a tűzgolyódobálós szörnyek, na, régen, rámdobott 3-at, meghaltam...armort felment, lazán kibírok 5-10-et, mire innom kéne...
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 10:26
Most vetteme gy íjat, 13% attack speeddel, 140 dexterityvel, 40 vitalityvel, és 412 damage-val, igaz 56-os vagyok, az íj 57-es...de már csak 3 csík :))
 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 10:21
Az valami debuff lehet, bár nem tudom. Attack speed nekem a kesztyűben van 10-15% is már sokat dob a sebzéseden, miközben a defenzed nem csökken. Ha jól tudom nekem attack speed + all res + dex és vit van a kesztyűmben.
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 10:19
Még egy valamit nem tudok, ha valakit támadok, lövök, és ne adj isten sebez rajtam, lemegy a damage, és utána mint a hp, szép lassan visszatölt...ez mitől van?
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 10:18
Csak nem tudom, miben vegyek attack speedet...:/

Mert csak más rovására tudnék, pl. vitality..gyűrűk meg drágák :/

Mert szerintem 24k élet is elég lenne...de nem tudom, mit vegyek, ami attack speedes :D

 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 10:17
Na ugye :) Még egy kis attack speed és király leszel :)
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 10:10
Most hallgattam rád, vásároltam armor, resistance, meg dexteritys cuccokat :D

Életem 26,5k körül van, dps 8400, armor meg 3000 körüli :)

 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 09:47
Nekem is lehetne 20K+ dmg, csak akkor 1 hitből halnék bármitől! :D Kipróbáltam.
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 09:45
Gondom nekem sincs, de én még "csak" hellen vagyok :) Kicsit belenyúltam a skillekbe,vettem új cuccokat, és a passiv skilleket átállítottam, és 3600-ról ment fel 6500-ra, ami szerintem jó :)


 
 
 
 

mucsesz

jún. 01., 09:13
DH-nak a 6500 kicsit kevésnek tűnik. Nekem monkom van, infernon járok és van 27K HP-m (buffal), 8K armorom (buffal), 13-14K dmg-em (buffal) és 300+ all resem (szintén buffal). Amire rájöttem, hogy az all res és az armor fontosabb, mint a HP. Ismerősömnek 50K HP-ja van, szintén monkkal játszik, de még csak hellen van és egyszerűen nem bírja úgy mint én (én végig soloztam hell-t és infernon is egyedül megyek gond nélkül). Sokkal többet ér egy erős "védelem", jó spellek és egy kis gondolkodás, mint sok-sok HP. A másik dolog, amit én is használok: ölj meg mindent mielőtt az öl meg! Ezért legyen nagy sebzésed akármivel mész. DPS,DPS,DPS! Találd meg az egyensúlyt a jó sebzés és a túlélés között. A DH-nak is hasonló cuccok kellenek, mint a monknak: DEX és VIT. Dex-ből szépen nő a dodge is. Amire érdemes menni DH és monk esetében: DEX, VIT, All res, attack speed. Ha ezek megvannak és ehhez még párosul egy jó karakterismeret semmi problémád nem lesz egyik nehézségi fokozaton sem, akárhol is jársz.
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

jún. 01., 08:25
Én is demon hunter vagyok, szintén Hellen vagyok, és a damage 6500 körüli, mindez 3 passiv skill kombinálásával! :) Megnézem mik ezek, és leírom ide ;)
 
 
 
 

Deidora

máj. 30., 21:30
nem kellett visszaszereznem :) Időben kapcsoltam. Email és jelszóváltás és gond letudva. Talán az volt a szerencsém hogy épp játszottam amikor lopni akarták :/ Kidobott a játék kb 2 percenként hogy más gépről is használják az accom. Kb 3-ig bírtam, majd battle.net és email, jelszó csere
 
 
 
 

Goofy

máj. 30., 20:52
Deidora esetleg leírnád ha nem túl hosszú ,hogy sikerült az accod visszaszerezned hátha más is jár így :(
 
 
 
 

Morzan

máj. 30., 20:27
Igen, a public game-t egy ideig hanyagolni kell.
 
 
 
 
mucsesz  Kite and run! Kb. erről szól a játék már hellen és infernon. Gondold végig a builded, szerezz jobb geart és nem fogsz ennyit szenvedni. Nekem is volt hell és inferno act1-en is egy-egy megtorpanásom, ilyenkor vissza kell menni egy szinttel lejjebb és farmolni. Találhatsz jobb cuccokat vagy gyűjthetsz goldot, hogy AH-ban be tudj vásárolni. DH-nak szép sebzése van és mobilis is, ezt kell kihasználni mindig. Ami kell, hogy túlélj: Dex, Vit, All res és DPS. Keress AH-ban ilyen cuccokat, illetve még egy-egy CC spell használata vagy on hit effektes fegyverek beszerzése (stun, fear, stb) és +attack speed. Meg kell tanulnod kite-olni a mobokat, főleg a champek és elitek, amik igénylik ezt. Széthúzod őket, leszeded kicsit, futsz és addig csinálod ezt, amíg meg nem halnak, mert meg fognak halni így. Ismerd meg a különböző kombók ellen a legjobb megoldást, pl mortar ellen menj közelebb, prisoner ellen maradj távol, stb. Mindig olyan területre próbáld behúzni a mobokat, ahol már ki van tisztítva a terep, mindig hagyj magadnak egy kis menekülési utat, próbálj well mellett harcolni, hogy bármikor legyen regened. Olvasgass külföldi fórumokon olvasni buildeket és nézz geareket, hogy mi kell a Te karakterednek, mitől lesz túlélő. Most infernon járva hell már borzalmasan könnyűnek tűnik, én már csak goldot farmolni járok vissza hell act 3-4-be. Ne aggódj és ne add fel, egy kis gyakorlás és simán solo-ba is végig fogod tudni tolni hell-t!
 

Deidora

máj. 30., 19:51
Köszönöm a helpet és azt hogy ennyit képes voltál írni :)
 
 
 
 
Goofy  Hali.. Az komoly h ha "publicot" mész feltörhetik az accod? 
 

Deidora

máj. 30., 19:50
Úgy megtudják kerülni az authenticatort is :S
 
 
 
 

Goofy

máj. 30., 19:48
Hali.. Az komoly h ha "publicot" mész feltörhetik az accod? 
 
 
 
 
Depyangel  Csak 2 hozzászólással lejjebb kellett volna olvasnod... :) 
 

Deidora

máj. 30., 12:27
Így igaz :)
 
 
 
 
BecX  Gondoltál már rá, hogy csapatostol menj? :)
 

Depyangel

máj. 30., 12:20
Csak 2 hozzászólással lejjebb kellett volna olvasnod... :) 
 
 
 
 

mucsesz

máj. 30., 11:06
Kite and run! Kb. erről szól a játék már hellen és infernon. Gondold végig a builded, szerezz jobb geart és nem fogsz ennyit szenvedni. Nekem is volt hell és inferno act1-en is egy-egy megtorpanásom, ilyenkor vissza kell menni egy szinttel lejjebb és farmolni. Találhatsz jobb cuccokat vagy gyűjthetsz goldot, hogy AH-ban be tudj vásárolni. DH-nak szép sebzése van és mobilis is, ezt kell kihasználni mindig. Ami kell, hogy túlélj: Dex, Vit, All res és DPS. Keress AH-ban ilyen cuccokat, illetve még egy-egy CC spell használata vagy on hit effektes fegyverek beszerzése (stun, fear, stb) és +attack speed. Meg kell tanulnod kite-olni a mobokat, főleg a champek és elitek, amik igénylik ezt. Széthúzod őket, leszeded kicsit, futsz és addig csinálod ezt, amíg meg nem halnak, mert meg fognak halni így. Ismerd meg a különböző kombók ellen a legjobb megoldást, pl mortar ellen menj közelebb, prisoner ellen maradj távol, stb. Mindig olyan területre próbáld behúzni a mobokat, ahol már ki van tisztítva a terep, mindig hagyj magadnak egy kis menekülési utat, próbálj well mellett harcolni, hogy bármikor legyen regened. Olvasgass külföldi fórumokon olvasni buildeket és nézz geareket, hogy mi kell a Te karakterednek, mitől lesz túlélő. Most infernon járva hell már borzalmasan könnyűnek tűnik, én már csak goldot farmolni járok vissza hell act 3-4-be. Ne aggódj és ne add fel, egy kis gyakorlás és simán solo-ba is végig fogod tudni tolni hell-t!
 
 
 
 

Deidora

máj. 30., 09:36
Nem megyek publicot amióta feltörték az accom
 
 
 
 

BecX

máj. 30., 09:31
Tulajdonképpen mindig mehetsz, ha becsatlakozol valami random open gémbe :)
 
 
 
 

Deidora

máj. 30., 09:27
Nem mehetek mindig csapatba...
 
 
 
 

BecX

máj. 30., 09:25
Gondoltál már rá, hogy csapatostol menj? :)
 
 
 
 
Depyangel  759 a dexterity-je, közben megnéztem. :)
 

Morzan

máj. 28., 10:38
Nekem 1260. :)
 
 
 
 
Morzan  Igen, a DH -nál is a Dexterity. Az mennyi neked?
 

Depyangel

máj. 28., 10:32
759 a dexterity-je, közben megnéztem. :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu